Matt akan datang ke Jakarta!

Posted: Januari 9, 2009 in Blog Walking, Yang Lagi Naik Daun
Tag:, , , , , ,

images-vancouver-2006-matt-mullenweg-700x700Waaaa……….. Matt Mullenweg akan datang ke Jakarta… hiks, tiketnya kok mahal sekaleee…

Huwaa..huwaa..huwaa…

Tiketnya Rp.400.000,- (bisa ditawar gak sih..? *mental Mangga Dua*) :p

Matt Mullenweg, yang punya WordPress dan Akismet plus Automattic bakalan datang di WordCamp.

Duh kapan lagi ya..aku kan ketemu dengan cak Matt…?

Adakah yang mau memberi daku FREE Tiket kesana?????

Ajak gue dong..kalo ada yang mau ke acara itu…

WordCamp Indonesia 2009

1st Annual conference for Indonesian wordpress Enthusiast

Erasmus Huis, Kuningan Jakarta

January 17-18 2009

8.00 am – 5.00 pm

——————————————–

By the way apa sih WordCamp?

WordCamp is a conference type of event that focuses squarely on everything WordPress. Everyone from casual end users all the way up to core developers show up to these events. These events are usually highlighted by speeches or keynotes by various people.

The official annual WordCamp (http://central.wordcamp.org) was held on August 16, 2008 in San Francisco. Regional WordCamps are happening around the world in places like Cape Town, Manila, Beijing, Portland, Salt Lake City, Birmingham, Raleigh-Durham, Toronto, Honolulu, Sydney, Philippines, and Washington D.C.

A celebration of all things WordPress!

Following the success story of WordCamp Philippines 2008 at last September 6, 2008 as the first WordCamp in SouthEast Asia, Indonesia will host this next WordCamp conference.

WordCamp is a 2-day conference for WordPress users and developers, will be held on January 17-18, 2009 in Jakarta.

Its a wonderful ways of getting to know fellow WordPress fans and bloggers.

This informal gathering is a great opportunity for Indonesia-area WordPress developers, users, themers, designers, marketers, writers and enthusiasts to meet up, learn from each other, and have fun. Its the best venue for WP enthusiasts to come together and get updated on the latest.

The theme of WordCamp Indonesia 2009 is Learn from The Best. And the event will be in English and Bahasa, with no translation between the two.

Keynote Speaker
Matt Mullenweg, WordPress Founder
“State of the Word”

Matt Mullenweg, will announce impressive milestones and growth figures marking the state of WordPress during WordCamp Indonesia 2009.

As of today Wordcamp Indonesia is lucky enough to have several speakers for the conference, such as Nanda Ivens, Nukman Luthfie, Romi Satria Wahono and many more … please see Conference Sessions for detail information.

Komentar
  1. mang kumlod mengatakan:

    Mahal bambang ya Vi…
    Kalau jadi ikutan, gw nitip salam deh buat mang mamatt…

  2. eviwidi mengatakan:

    Iya..mahall…hiks…gak bisa ketemu Cak Matt karena terhalang 400 rebu! nasib…nasib… masak harus jual cincin buat ketemu Cak Matt?

  3. bocah mengatakan:

    wah cak matt ke indo yah ?? hihihih semuga mampir ke rumah saya hahahah

  4. eviwidi mengatakan:

    Iyah Mas Bayu, Cak Matt bakalan ke Indo, Mas Bayu mau nemui dia? kalo nunggu dia mampir mau nunggu sampe kapan Mas, hahahha…

  5. Melinda Teja mengatakan:

    haii….bole tanya2 ga tny2…lagi riset aja ni soal features blog…yg mo dtnyain feature yg paling bnyk dpke ma blogger2 di Indonesia…plis bls yaa..makasi…bls keemail aku ya..lin_komiku_jpan@yahoo.com..

  6. joule mengatakan:

    Alow bro, silahken di copy…

    met kenalan juga yach…

    nanti joule upload review dan catatan penting dari WordCamp 2009 kemarin.

    hehehehehe

  7. eviwidi mengatakan:

    Halow Joule..

    Iyah, review lagi dan foto-fotonya di upload ya…I love Matt so much!..hihii..

  8. bundeg mengatakan:

    ketinggalan berita nih😦

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s