Tentang Matt (lagi) :)

Posted: Januari 29, 2009 in Blog Walking, Secara Menurut Aku...., Yang Lagi Naik Daun
Tag:, ,
Matt Mullenweg, 25, in his San Francisco office. His mom remembers him working on plans for WordPress on the family computer in the kitchen. By Martin E. Klimek for USA TODAY

Matt Mullenweg, 25, in his San Francisco office. His mom remembers him working on plans for WordPress on the family computer in the kitchen. By Martin E. Klimek for USA TODAY

Abis liat USA Today hari ini, eh ada berita tentang Matt…WordPress creator Mullenweg is many bloggers’ best friend.

Buat yang udah sering nonkrong di sini, maap ya..kalo beberapa minggu ini postinganya soal orang ini melulu…hehehhe..maklum lagi seneng-senengnya nih cari berita tentang Matt.

Kalo biasanya aku posting soal Edward-nya Bella Swan di Twilight, mungkin dia akan hadir lagi saat film New Moon akan rilis..(eh,kapan ya..?)


Kali ini yang aku bahas adalah dari sisi dia dan keluarganya, terutama Mamanya, Katy (Mama Katy apa kabar..?..:))

Gara-gara sering lupa waktu kalo lagi nge-blog si mama Katy ini paling sering ngingetin si Matt untuk sekedar makan…

😀

Coba simak apa yang dikatakan Mama Katy ini soal Matt kepada wartawan USA Today Jefferson Graham:

Texas, Mullenweg’s mom, Kathe, remembers her son working on the idea for WordPress on the family computer in the kitchen.

When he told her about it, “I thought, this could give a voice to anyone with Internet access,” she recalls. “It could really make the world a smaller place.”

He quit the University of Houston after two years when tech news site CNet offered him a job in San Francisco and said he could continue dabbling with WordPress on the side. He left CNet when WordPress got too demanding.

Mom says her son is so focused on WordPress, “Sometimes he forgets to eat and sleep. He’s a young man in a hurry. He never stops. I keep telling him to slow down.”

Mullenweg originally hoped for a career as a jazz saxophonist, but he got sidetracked by programming. He also pursued photography — for his 25th birthday post, he vowed to display some 25,000 photos on his blog this year.

He can always find time to blog, he says.

“I can post something, and five minutes later, people from all over the world can react to it,” he says. “We can have a really great conversation right there on the blog. That’s pretty neat.”

Wah ternyata, WordPress ini dibikin di dapur awalnya di komputer jadul.  Matt, lu bikin program apa masak..? hahahahha….

Kayaknya, Mama Katy ini sayaaaaaanggggggggggg…..banget sama Matt, (ya iyalah…gue ajah sayang…hihii..)

Matt sayang gue juga gak ya?….hiks..

-Evi-

Komentar
  1. mind author mengatakan:

    mampir sob..salam kenal, tuker link boleh sob? thanks

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s