Archive for the ‘Uncategorized’ Category

2013 in review

Posted: Januari 2, 2014 in Uncategorized

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 82,000 times in 2013. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 4 days for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Iklan

Pameran Pak Raden

Posted: April 10, 2013 in event, Uncategorized

My Fair Lady

250px-My_Fair_Lady_2009* TV Show: My Fair Lady
* Revised romanization: Agasshireul Butakhae
* Hangul: 아가씨를 부탁해
* Director: Yeong-su Ji
* Writer: Eun-kyeong Yun, Eun-hee Kim
* Network: KBS2
* Episodes:16
* Release Date: August 19, 2009
* Runtime: Wed. & Thu. 21:55
* Language: Korean
* Country: South Korea

* Jeong-kil Lee – Hee-jang Kang
* Ki-seon Kwon – Seung-ja Kim
* Kim Ik – Su-ho Park
* Myeong-kuk Kim – Lee-sa Kang
* Ah-yeong Jang – Su-ah Kang
* Ka-hyeon Lee – Jin-ju Lee

Masih ingat drama Korea Coffee Prince? Ehhm..atau Princes Our? Yang memajang tampang manis Eun-hye Yun?  Bagi penggemar drama seri Korea, pasti tidak akan melewatkan drama terbarunya yang terdiri dari 16 seri.

(lebih…)

alay

Dulu pager sekarang Blackberry. Dulu EYD sekarang Alay.

Kasus-kasus bahasa Alay yang muncul bebarengan dengan pergeseran teknologi saat ini , membuat sebagian orang menjadi terbagi 2 kelompok. Kelompok pengguna setia Alay yang biasanya adalah kaum muda (dan yang merasa muda..:p) dan kelompok anti Alay, biasanya sih kaum senior.

(lebih…)

Beberapa hari belakangan ini, media baik TV, Radio,Koran,Internet…ngomongin tentang PONARI..

Yah, bocah yang menyedot perhatian ribuan orang untuk berobat padanya dan membuat prihatin bangsa ini akan lemahnya ekonomi yang mengarah ke lemahnya iman dan kewarasan.

Beberapa orang kreatifpun membuat parodi ironi tentang Ponari ini, di antaranya adalah Seleb Blogger Arham Kendari dan beberapa yang lain…

Kalo ada yang mau nambahin, boleh japri ke saya tentunya dengan seijin dari yang membuat yaa…….lumayan buat kita ketawa-ketiwi…:P

Dari Blog-nya ArhamKendari.multiply.com

Dari Blog-nya ArhamKendari.multiply.com

Dari blog-nya Dewacint4.multiply.com

Dari blog-nya Dewacint4.multiply.com

ponari-potter1

Ada informasi dari Tim WordPress:

We will be making some code changes in about 40 hours which will log you out of your WordPress.com account. They should only take a few seconds and you should be able to log in afterwards without any problems. (more info)

Logged out at 2/15 at 20:00 GMT (1 post)

barry
Key Master
Feb 13, 2009, 8:43 PM

Hi,

On Sunday, 2/15 at 20:00 GMT (noon PST), we are going to be making some code changes that will log you out of your WordPress.com. If you have unsaved work at the time the change is made, it is possible you will lose it since you will have to log in again before you will be able to access your dashboard. I recommend saving your work shortly before the maintenance begins just to be safe.

Haluu..

Aku ada info lowongan nih, bagi yang doyan Java dan ahli IT jangan sungkan ya apply saja di sini.

Sallarynya? Rp 4.500.000,/bulan!!!

Mau-mau mau?

Check This one out:

(lebih…)