Posts Tagged ‘Wordpress’

Image representing Matt Mullenweg as depicted ...

Image via CrunchBase

 

Wordcamp 2011 di Indonesia tinggal hitungan hari, dan berita paling menyesakkan adalah tidak jadi hadirnya Matt Mullenweg di Bandung pada 29-30 Januari 2011 nanti.

Sedih, kecewa sudah pasti, karena cukup banyak peserta yang akan hadir mengharapkan bisa bertatap muka dengan  Mr. WordPress tersebut (terutama saya…hiks). Dan ketidak hadirannya, “diobati” dengan mengutus seorang Happines Engineer  Karim Osman, A dancer, a teacher, a writer, the Dutch-Egyptian-Chinese living in the Netherlands has found that he is in love deeply with web development. He is currently joining Automattic as a Happiness Engineer. Seperti yang telah dilansir dalam berita di blog Wordcamp tertanggal 10 Januari lalu.

Mudah-mudahan, kehadiran Karim, cukup bisa membuat Happy..:)

Bagi yang sudah register dan confirmed di acara Wordcamp 2011, sampai jumpa di Bandung ya… ^^

 

 

See you there..

Eviwidi

images-vancouver-2006-matt-mullenweg-700x700Waaaa……….. Matt Mullenweg akan datang ke Jakarta… hiks, tiketnya kok mahal sekaleee…

Huwaa..huwaa..huwaa…

Tiketnya Rp.400.000,- (bisa ditawar gak sih..? *mental Mangga Dua*) :p

Matt Mullenweg, yang punya WordPress dan Akismet plus Automattic bakalan datang di WordCamp.

Duh kapan lagi ya..aku kan ketemu dengan cak Matt…?

Adakah yang mau memberi daku FREE Tiket kesana?????

Ajak gue dong..kalo ada yang mau ke acara itu…

WordCamp Indonesia 2009

1st Annual conference for Indonesian wordpress Enthusiast

Erasmus Huis, Kuningan Jakarta

January 17-18 2009

8.00 am – 5.00 pm

——————————————–

By the way apa sih WordCamp?

WordCamp is a conference type of event that focuses squarely on everything WordPress. Everyone from casual end users all the way up to core developers show up to these events. These events are usually highlighted by speeches or keynotes by various people.

The official annual WordCamp (http://central.wordcamp.org) was held on August 16, 2008 in San Francisco. Regional WordCamps are happening around the world in places like Cape Town, Manila, Beijing, Portland, Salt Lake City, Birmingham, Raleigh-Durham, Toronto, Honolulu, Sydney, Philippines, and Washington D.C.

A celebration of all things WordPress!

Following the success story of WordCamp Philippines 2008 at last September 6, 2008 as the first WordCamp in SouthEast Asia, Indonesia will host this next WordCamp conference.

WordCamp is a 2-day conference for WordPress users and developers, will be held on January 17-18, 2009 in Jakarta.

Its a wonderful ways of getting to know fellow WordPress fans and bloggers.

This informal gathering is a great opportunity for Indonesia-area WordPress developers, users, themers, designers, marketers, writers and enthusiasts to meet up, learn from each other, and have fun. Its the best venue for WP enthusiasts to come together and get updated on the latest.

The theme of WordCamp Indonesia 2009 is Learn from The Best. And the event will be in English and Bahasa, with no translation between the two.

Keynote Speaker
Matt Mullenweg, WordPress Founder
“State of the Word”

Matt Mullenweg, will announce impressive milestones and growth figures marking the state of WordPress during WordCamp Indonesia 2009.

As of today Wordcamp Indonesia is lucky enough to have several speakers for the conference, such as Nanda Ivens, Nukman Luthfie, Romi Satria Wahono and many more … please see Conference Sessions for detail information.

wp-lg logo_facebook1

Di jagat Luna maya, yang sering nonkrongin pasti udah kenal dengan nama WP alias WordPress blog kesayangan kalian yang aku pakai ini..(celiee..) dan Buku Muka alias Facebook atau FB.

Tetapi, tahukah Anda kalau pencipta keduanya masih sangat muda dan sama-sama keren, sama-sama kelahiran tahun 1984, sama-sama punya nama yang diawali huruf “M” dan diakhiri dengan huruf “G” tapi juga sama-sama….DO…alias drop out kuliahnya…hehehe..

Heran ya, seperti halnya Om gue Bill Gates, yang juga DO eh, creator dua situs maha populer ini juga DO! Apakah memang musti DO dulu ya, kalo mau sukses..? waah..aku udah keburu lulus nih….:p

Baiklah.

(lebih…)